Széchenyi Terv Plusz

Szakács Kft. - GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-00814


Széchenyi támogatás

Kedvezményezett neve: "SZAKÁCS" Ipari és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: Technológia- és infrastruktúra fejlesztés a Szakács Kft-nél

A fejlesztés tárgya, célja: 2023. augusztus 31-ig technológiai és infrastrukturális fejlesztés valósul meg a "SZAKÁCS" Ipari és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság székhelyén. A 239,17 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével a projekt során infrastruktúra és ingatlan beruházás, technológiafejlesztést eredményező eszközbeszerzés, valamint a képzési és felhőalapú szolgáltatások igénybevétele mellett, információs technológiafejlesztés is megvalósul.

A szerződött támogatás összege: 239 169 753 Ft

A támogatás mértéke: 70%

A projekt tartalmának részletes bemutatása: A projekt megvalósítása során az irodaház átalakítására, bővítésére, az infrastruktúra fejlesztésére kerül sor. Az ingatlan beruházás mellett, technológiafejlesztést eredményező eszközbeszerzéseket is tartalmaz a projekt. Beszerzésre kerül 1 db árokásó rakodó, 1 db mini rakodó, 1 db mobil teher és személyfelvonó, továbbá 1 db fűnyíró traktor. A képzési- és felhőalapú szolgáltatások igénybevétele mellett információs technológiafejlesztés is megvalósul a beruházás keretében.

A fejlesztés megvalósítása hozzájárul a vállalkozás versenyképességének megőrzéséhez, a termelékenység erősítéséhez, a foglalkoztatottság megtartásához, a vállalkozás hozzáadott értékének növekedéséhez. A projekt megvalósításával elérhető egyéb eredmények: szervezeti kultúra fejlesztése, IT alkalmazások széleskörű bevezetése, piaci pozíció erősítése, hozzájárulás a hazai gazdaság teljesítményének növeléséhez.

A projekt a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében valósul meg.

A projekt befejezési dátuma: 2023. augusztus 31.

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.16-22-2023-00814